Diensten van Jobs op Maat

Vakmannen gezocht? 

Jobs op Maat biedt naast het bemiddelen in personeel ook andere diensten aan. Zo bieden wij advies op maat aan. U kunt door ons een offerte op maat laten maken zodat u deze kunt vergelijken met andere aanbieders. 

Daarnaast biedt Jobs op Maat eigen diensten en voordelige hoogwaardige producten aan tegen een zeer scherpe prijs. Éen van die diensten is een zeer goede tuinonderhoud-service & renovaties op maat. Andere diensten bestaan uit het bestraten van een tuin of omgeving, het betegelen van een badkamer, het witten of verven van muren, het stucen van muren, of het plaatsen van hoge kwaliteiten hekwerken. 

Heeft u nog een opdracht of klus liggen die moet worden uitgevoerd? Bij Jobs op Maat hebben wij voor elke klus een vakman. Of u nu een muur wilt laten stucen, een hekwerk wilt laten plaatsen, uw tuin wilt laten opknappen, of een andere klus wilt laten uitvoeren: u bent bij Jobs op Maat aan het juiste adres. 

Jobs op Maat heeft een grote diversiteit aan vakmannen. Van geschoolde beginners tot ervaren specialisten. Voor elke klus of opdracht hebben wij daarom altijd iemand die daar het beste bij past. Wij willen iedereen een kans geven op een baan, en dragen daarbij zorg aan het leveren van kwaliteit. 

Geef uw klus zo snel mogelijk door en Jobs op Maat vindt de juiste vakman voor u. 

Stuc Actie! 

Wilt u uw huis voorzien van een mooi stukje stucwerk? Jobs op Maat biedt stucwerk aan voor €14,- per m2 All Inclusief. (Exclusief BTW).

We rekenen geen voorrijkosten, en meten gratis in. Bij Jobs op Maat zijn er geen onverwachte kosten achteraf. Op al het werk dat wij doen bieden wij garantie aan.

Meld je online aan voor de klus of  neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte te ontvangen.

Wilt u uw huis laten witten? Jobs op Maat biedt schilderwerk aan voor €8,- per m2 All Inclusief. (Exclusief BTW).

We rekenen geen voorrijkosten en meten gratis in. Bij Jobs op Maat zijn er geen onverwachte kosten achteraf. Op al het werk dat wij doen bieden wij garantie aan.

Meld je online aan voor de klus of  neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte te ontvangen. 

Wilt u uw tuin voorzien van tegels? Of wilt u uw tuin opknappen? Of denkt u aan het plaatsen van een schutting, het betegelen van een tuin, of het plaatsen van een schommel? Jobs op Maat biedt een tuinonderhoud-service & renovatie aan. We bieden bestrating aan voor €67,- All Inclusief. (Exclusief BTW).

We rekenen geen voorrijkosten, en meten gratis in. Bij Jobs op Maat zijn er geen onverwachte kosten achteraf. Op al het werk dat wij doen bieden wij garantie aan.

Meld je online aan voor de klus of  neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte te ontvangen.

Wilt u uw badkamer voorzien van tegels? Jobs op Maat biedt tegelwerk aan voor €35,- per m2 All Inclusief. (Exclusief BTW).

We rekenen geen voorrijkosten, en meten gratis in. Bij Jobs op Maat zijn er geen onverwachte kosten achteraf. Op al het werk dat wij doen bieden wij garantie aan.

Meld je online aan voor de klus of neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte te ontvangen. 

Recensies

Goede prijs, goed geleverd werk
L. Assink
Utrecht
4.2/5
Ik wilde een hek in mijn tuin hebben omdat ik twee honden heb. Ik kon kiezen wat voor hek.
Ik ben blij met het hek dat ik koos. Ze hebben het ook goed en snel geplaatst.
Marlotte G.
Lelystad
4.4/5
Wij hebben onze tuin laten opknappen door jobs op maat , ze hebben ons voorzien van goede informatie , we konden kiezen uit heel veel tegels van excluton of Kijlstra , gelukkig is alles geregeld door jobsopmaat
Daniel van 't Zand
Nijkerk
4.3/5
Mijn muur heb ik laten stucen. Het ziet er mooi uit. De prijs is ook goed
Rob Dekker
Utrecht
5/5
Ik heb mijn tuin laten doen door Jobs op Maat en ik ben erg blij met het resultaat.
Door de regen moest ik wat langer wachten tot het klaar was, maar het resultaat mag er wezen.
Martin van der Molen
Heerhugowaard
4/5