Over Jobs op Maat

Jobs op maat is een jong bedrijf actief in het werven en plaatsen van personeel. Daarnaast bestaat Jobs op Maat uit dienstverlenende bedrijven zoals een hoveniersbedrijf, een klusbedrijf, en een webshop met  producten die we bij de diensten aanbieden.  De focus van Jobs op Maat is om mensen te ondersteunen bij het zoeken en behouden van een baan. Voor zowel die groep mensen, mensen met of zonder diploma, en ook professionals bieden wij een job op maat!

Het bedrijf is gestart uit ideologisch oogpunt met als doel werkzoekenden met een ”afstand” tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het zoeken en behouden van een baan. Dit door meer begeleiding te bieden en ingangen voor hen te creëren. Deze groep werkzoekenden bestaat onder andere uit ”Minder/lager” geschoold, Wajongers, Drop outs (school), immigranten (NL woonachtig), tijdelijk werkzoekende buitenlanders, en ook valt te denken aan bijvoorbeeld de groep ”parttime” werkzoekenden Nederlanders (jong en oud).

De groep wordt in de samenleving lastig te benaderen vanwege uiteenlopende “diversiteit” aan kenmerken/achtergronden, doch deze groep is onmisbaar voor veel bedrijven om bepaalde werkzaamheden gedaan te krijgen. Jobs op Maat komt voor deze groep werkzoekenden op en vindt de baan die het beste bij hun past en doet dat door met goede en sociale ingestelde ondernemingen, de inleners, samen te werken.

Missie en Visie

De missie van Jobs op Maat is om mensen te ondersteunen bij het vinden en behouden van een baan. Jobs op Maat vindt het belangrijk dat iedereen in de arbeidsmarkt kan participeren, ongeacht welke achtergrond iemand heeft. Ook is het belangrijk dat iedereen daarmee goed verdient. Tot slot is het belangrijk dat mensen op de juiste manier worden geholpen en daarmee verder komen in de maatschappij.

De visie van Jobs op Maat is dan ook een wereld waarin iedereen, ongeacht zijn achtergrond, kan participeren in de arbeidsmarkt en daarbij goed kan verdienen. Zo kan iedereen doen waar hij van houdt en daarnaast genieten van zijn verdiensten. De wereld is van ons allemaal en iedereen kan daar een steentje aan bijdragen, en van die wereld genieten. Jobs op Maat wilt iedereen daarbij ondersteunen.

Hoe werkt het

Er zijn verschillende sectoren waarin het personeel actief is. De hoofdsector waar Jobs op Maat zich op richt is de bouwsector. Naast het werven en bemiddelen van personeel biedt Jobs op Maat advies op maat aan. U kunt door ons een offerte op maat laten maken, zodat u deze kunt vergelijken met andere aanbieders. Daarnaast biedt Jobs op Maat eigen diensten en voordelige hoogwaardige producten aan tegen een zeer scherpe prijs.

Éen van die diensten is een zeer goede tuinonderhoud-service & renovaties op maat. Hierbij wordt een tuin onderhouden en eventueel opnieuw ingericht. Hierbij kan er gedacht worden aan het plaatsen van een schutting, schommel, tegels etc. Producten die worden aangeboden door Jobs op Maat zijn tuinbenodigdheden en bewakingsapparatuur die ook wordt geleverd met montage Deze producten komen met een garantie.

Jobs op Maat werft en bemiddeld in personeel. Het personeel wordt via de inlenende partij verloond of via een, in overleg aan te wijzen, gecertificeerde Payroll organisatie. De fee voor Jobs op Maat wordt bij de inlenende partij in rekening gebracht. Per geplaatste werknemer wordt de fee berekend over het aantal gewerkte uren maal uurtarief. De hoogte van het uurtarief kan variëren en is afhankelijk van de opdracht; o.a. functiegroep, aantal personeelsleden en geschatte arbeidsduur. Na deze inventarisatie brengen wij hiervoor een offerte/bemiddelingsovereenkomst aan u uit.

Om voor alle partijen meer stabiliteit en kwaliteit te bereiken vraagt Jobs op Maat aan de inlener om een iets hoger salaris (in overleg uiteraard) te geven en/of betere werkomgeving voor de betreffende werknemer(s) dan dat zij bij concurrenten krijgen. Hiermee weet Jobs op Maat beter gekwalificeerde werkzoekenden te selecteren maar ook de inlenende bedrijven te inspireren en de mensen langer aan zich te binden. Een hoog personeelsverloop kost immers tijd, geld en energie.

Doelstellingen:

– Samen komen tot WIN-WIN-WIN situatie

– Verbeteren stabiliteit voor het personeel en voor de personeelsbezetting.

– Verbeteren van de kwaliteit, efficiency en effectiviteit door minder verloop, waar uw organisatie en ook uw klant bij gebaat is.

– Het helpen participeren in de arbeidsmarkt van personeel.

Het team

Het team van Jobs op Maat bestaat op dit moment uit Theo Zant, eigenaar van Jobs op Maat en Éstephania Kieft, managing director. Op de korte termijn wilt Jobs op Maat het team uitbreiden met  enthousiast en gemotiveerd personeel. Daarnaast bestaat het team van Jobs op Maat uit ervaren stratenmakers, /loodgieters / schilders / timmermannen etc. Gemotiveerde mensen voor elke job!

Wie ben ik als eigenaar? Theo Zant

Mijn naam is Theo Zant, 32 jaar, geboren in Hoorn. Ik ben vader van drie kinderen en woon samen met mijn lieve gezin. Ik heb zelf jarenlang een Wajong gehad. Ik vond de begeleiding of mogelijkheden die ik toen kreeg, echt minimaal. Ik heb een rumoerig verleden en ken vele valkuilen. Het was erg lastig allemaal. Ik heb altijd mensen willen helpen om verder te komen in de maatschappij; omdat ik mezelf vaak niet goed heb geholpen, of gehoord voelde, of in een hokje geplaatst werd.

Ik heb erg veel onderzoek gedaan en ben erachter gekomen dat ik als geen ander weet wanneer je dingen wel of niet doet om vooruit te komen. Met Jobs op Maat wil ik een stempel achterlaten door te laten zien dat er maar één aanpak is die werkt. Graag wil ik mijn ervaring gebruiken om mensen weer op de rit te krijgen en ik wil dat met Jobs op Maat bereiken.

Wie ben jij als personeel?

Zit jij al veel te lang thuis? Of zit je in de bijstand, Wajong of andere uitkering? Of kom je net uit school en wil je graag aan de slag? Jobs op Maat helpt graag! Ook zoekt Jobs op Maat personeel met diploma’s en vakkennis! Neem contact op met Theo zant op het nummer 06-83696007

Jobs op maat is gevestigd te Abbekerk, Noord-Holland