Hoe werkt het?

Jobs op Maat werft en bemiddeld in personeel. Het personeel wordt via de inlenende partij verloond of via een, in overleg aan te wijzen, gecertificeerde Payroll organisatie. De fee voor Jobs op Maat wordt bij de inlenende partij in rekening gebracht. Per geplaatste werknemer wordt de fee berekend over het aantal gewerkte uren maal uurtarief. De hoogte van het uurtarief kan variëren en is afhankelijk van de opdracht; o.a. functiegroep, aantal personeelsleden en geschatte arbeidsduur. Na deze inventarisatie brengen wij hiervoor een offerte/bemiddelingsovereenkomst aan u uit.

Er zijn verschillende sectoren waarin het personeel actief is. De hoofdsector waar Jobs op Maat zich op richt is de bouwsector. Naast het werven en bemiddelen van personeel biedt Jobs op Maat advies op maat aan. U kunt door ons een offerte op maat laten maken, zodat u deze kunt vergelijken met andere aanbieders. Daarnaast biedt Jobs op Maat eigen diensten en voordelige hoogwaardige producten aan tegen een zeer scherpe prijs.

Éen van die diensten is een zeer goede tuinonderhoud-service & renovaties op maat. Hierbij wordt een tuin onderhouden en eventueel opnieuw ingericht. Hierbij kan er gedacht worden aan het plaatsen van een schutting, schommel, tegels etc. Een andere dienst bestaat uit een klusbedrijf op maat waarbij kluswerkzaamheden worden uitgevoerd.