Het team

Het team van Jobs op Maat bestaat op dit moment uit Theo Zant, eigenaar van Jobs op Maat en Éstephania Kieft, managing director. Op de korte termijn wilt Jobs op Maat het team uitbreiden met  enthousiast en gemotiveerd personeel. Daarnaast bestaat het personeel van Jobs op Maat uit ervaren stratenmakers, /loodgieters / schilders / timmermannen etc. Gemotiveerde mensen voor elke job!

Wie ben ik als eigenaar?

Mijn naam is Theo Zant, 32 jaar, geboren in Hoorn. Ik ben vader van drie kinderen en woon samen met mijn lieve gezin. Ik heb zelf jarenlang een Wajong gehad. Ik vond de begeleiding of mogelijkheden die ik toen kreeg, echt minimaal. Ik heb een rumoerig verleden en ken vele valkuilen. Het was erg lastig allemaal. Ik heb altijd mensen willen helpen om verder te komen in de maatschappij; omdat ik zelf vaak niet goed ben geholpen, me niet gehoord voelde, of in een hokje geplaatst werd.

 

Ik heb erg veel onderzoek gedaan en ben erachter gekomen dat ik als geen ander weet wanneer je dingen wel of niet doet om vooruit te komen. Met Jobs op Maat wil ik een stempel achterlaten door te laten zien dat er maar één aanpak is die werkt. Graag wil ik mijn ervaring gebruiken om mensen weer op de rit te krijgen en ik wil dat met Jobs op Maat bereiken.