Achtergrond

Jobs op maat is een jong bedrijf actief in het werven en plaatsen van personeel. Daarnaast bestaat Jobs op Maat uit dienstverlenende bedrijven zoals een hoveniersbedrijf, een klusbedrijf, en een webshop met  producten die we bij de diensten aanbieden.  De focus van Jobs op Maat is om mensen te ondersteunen bij het zoeken en behouden van een baan. Voor zowel die groep mensen, mensen met of zonder diploma, en ook professionals bieden wij een job op maat!

Het bedrijf is gestart uit ideologisch oogpunt met als doel werkzoekenden met een ”afstand” tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het zoeken en behouden van een baan. Dit door meer begeleiding te bieden en ingangen voor hen te creëren. Deze groep werkzoekenden bestaat onder andere uit ”Minder/lager” geschoold, Wajongers, Drop outs (school), immigranten (NL woonachtig), tijdelijk werkzoekende buitenlanders, en ook valt te denken aan bijvoorbeeld de groep ”parttime” werkzoekenden Nederlanders (jong en oud).

De groep wordt in de samenleving lastig te benaderen vanwege uiteenlopende “diversiteit” aan kenmerken/achtergronden, doch deze groep is onmisbaar voor veel bedrijven om bepaalde werkzaamheden gedaan te krijgen. Jobs op Maat komt voor deze groep werkzoekenden op en vindt de baan die het beste bij hun past en doet dat door met goede en sociale ingestelde ondernemingen, de inleners, samen te werken.

Naast deze groep werkt Jobs op Maat ook uitsluitend met professionals voor werkzaamheden waar meer bij komt kijken. Denk hierbij aan het aanleggen van keukens of badkamers. Kortom: voor elke doelgroep ondersteunt Jobs op Maat met het creëren van werkgelegenheid zodat iedereen een kans krijgt om te kunnen werken, en daarbij lekker te verdienen.